Ruby praline, 9

Ruby praline: Malina i jagoda, 72g

8.00 

                            (60,28 kn)

 

Vrsne Ruby praline različitih oblika posebne su po svojoj ružičastoj boji. Iznenađuju svojim okusom koji ljubitelje čokolade podsjećaju na malinu. Kroz čokoladnu teksturu osjeća se prisutnost citričnog i grožđastog okusa. Uz posebnost svega navedenog dodane su i ukusne i istančane bobice sjeckane maline te ukusne jagode koji spojem profinjenih okusa uzdižu okus Ruby čokolade u više sfere.

Vrsne ručno rađene ruby praline.

 

Razlog posebnog okusa Ruby čokolade je u posebnom postupku obrade kakao sjemena na putu iz Južne Amerike i zapadne Afrike, kroz fermentaciju i sušenje čuva se sve ono što kakao u prirodi posjeduje. Ono što Ruby čini posebnom naspram tamne, mliječne i bijele čokolade je ta neočekivana rozo-crvena boja. Kakao je kao tropsko voće izrazito crvenih i roskastih boja te se ista boja pretače i na same kakao sjemenke. Ova je čokolada s pravom nazvana čokoladom modernog doba te čokoladom milenijalaca.

Dodatne informacije

Težina 72 g

Deklaracija proizvoda

Sastojci: šećer, biljna mast (palme, suncokreta, repice) u različitim omjerima, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, mliječni šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, jagoda (1%), malina (1%), emulgator: soja lecitin; prirodna aroma vanilije, kiselina: limunska kiselina. Može sadržavati u tragovima orašasto voće. Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Zemlja podrijetla: EU/HRVATSKA

Prosječne hranjive vrijednosti u 100 g proizvoda:
energija: 2405 kJ / 574 kcal, masti: 37,2 g, od kojih zasićene masne kiseline: 19,9 g, ugljikohidrati: 51,7 g, od kojih šećeri: 50,3 g, vlakna: 0,4 g, bjelančevine: 7,2 g, sol: 0,2 g

Košarica