fbpx

Praline 9: Ruby Malina Jagoda

Praline 9: Ruby Malina Jagoda

45.00 kn

4. tip čokoladnih pralina

Nakon tamne, mliječne i bijele, Ruby čokolada posljednja u nizu tipova čokolada. Svojom osebujnom bojom koja podsjeća na boju dragog kamena rubina, oblikom i okusom osvaja na prvi pogled. Kroz čokoladnu teksturu osjeća se prisutnost citričnog i grožđastog okusa.

Uz posebnost svega navedenog dodane su i ukusne i istančane bobice sjeckane maline te ukusne jagode koji spojem profinjenih okusa uzdižu okus Ruby čokolade u više sfere.

Razlog posebnog okusa Ruby čokolade je u posebnom postupku obrade kakao sjemena na putu iz Brazila, Ekvadora i Obale Bjelokosti, kroz fermentaciju i sušenje čuva se sve ono što kakao u prirodi posjeduje. Ono što Ruby čini posebnom naspram tamne, mliječne i bijele čokolade je ta neočekivana rozo-crvena boja. Kakao je kao tropsko voće izrazito crvenih i roskastih boja te se ista boja pretače i na same sjemenke kakaa. Ova je čokolada s pravom nazvana čokoladom modernog doba te čokoladom milenijalaca.

Dodatne informacije

Težina 72 g

Deklaracija proizvoda

Sastojci: šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, punomasno mlijeko u prahu, liofilizirana malina (3%) kakao masa, liofilizirana jagoda (2%) emulgator: soja lecitin; kiselina: limunska kiselina; prirodna aroma vanilije. Kakaovih dijelova min. 47%. Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri 12-20°C.

Zemlja podrijetla: EU

Prosječne hranjive vrijednosti u 100 g proizvoda:
energija: 2348 kJ / 560 kcal, masti: 36,1 g, od kojih zasićene masne kiseline: 19,6 g, ugljikohidrati: 48,3 g, od kojih šećeri: 43,9 g, vlakna: 1,55 g, bjelančevine: 10,25 g, sol: 0,33 g

Košarica