Ruby praline, 9

Ruby praline: Malina i jagoda, 72g

8.00 

Vrsne Ruby praline različitih oblika posebne su po svojoj ružičastoj boji. Iznenađuju svojim okusom koji ljubitelje čokolade podsjećaju na malinu. Kroz čokoladnu teksturu osjeća se prisutnost citričnog i grožđastog okusa. Uz posebnost svega navedenog dodane su i ukusne i istančane bobice sjeckane maline te ukusne jagode koji spojem profinjenih okusa uzdižu okus Ruby čokolade u više sfere.

Vrsne ručno rađene ruby praline.

 

Razlog posebnog okusa Ruby čokolade je u posebnom postupku obrade kakao sjemena na putu iz Južne Amerike i zapadne Afrike, kroz fermentaciju i sušenje čuva se sve ono što kakao u prirodi posjeduje. Ono što Ruby čini posebnom naspram tamne, mliječne i bijele čokolade je ta neočekivana rozo-crvena boja. Kakao je kao tropsko voće izrazito crvenih i roskastih boja te se ista boja pretače i na same kakao sjemenke. Ova je čokolada s pravom nazvana čokoladom modernog doba te čokoladom milenijalaca.

Dodatne informacije

Težina 72 g

Deklaracija proizvoda

Sastojci: šećer, biljna mast (palme, suncokreta, repice) u različitim omjerima, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, mliječni šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, jagoda (1%), malina (1%), emulgator: soja lecitin; prirodna aroma vanilije, kiselina: limunska kiselina. Može sadržavati u tragovima orašasto voće. Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Zemlja podrijetla: EU/HRVATSKA

Prosječne hranjive vrijednosti u 100 g proizvoda:
energija: 2405 kJ / 574 kcal, masti: 37,2 g, od kojih zasićene masne kiseline: 19,9 g, ugljikohidrati: 51,7 g, od kojih šećeri: 50,3 g, vlakna: 0,4 g, bjelančevine: 7,2 g, sol: 0,2 g

Košarica