fbpx

O nama

Okusi najfinijih snova

Svakoj dobroj priči prethodi kvalitetna i iscrpna priprema. Potrebni su dani, mjeseci i godine promišljanja i domišljanja kako bi malena i jednostavna ideja postala posebna i jedinstvena stvarnost. Priča o čokoladi s vrsnim karakteristikama započela je davnih 80-ih godina prošlog stoljeća -i tisućljeća. Kraljica okusa, kako se još naziva čokolada, tih je godina započela uzimati svoj zamah koji do danas nije prestajao jenjavati. Čokolada se kao ideja protegnula sve do druge generacije. Svatko tko posjeti ovaj lijepi komadić svijeta odmah poželi okusiti ono najfinije što se ovdje nalazi. Od aromatične lavande i sočne smokve, preko prvoklasnog meda i hrskavog lješnjaka pa sve do skromnog rogača i obuzimajuće jagode protezala se čokolada kao osnovna ideja za predstavljanje bogate lepeze okusa i mirisa Lijepe naše.  Uvertira prvom poglavlju započela je 2015. godine kada su se u rukama voditelja proizvodnje čokolade našle prve ručno rađene čokoladne praline. Elegancija linija i sjaj na čokoladnim pralinama bio je predokus onoga što će uslijediti krajem 2017. kada na svijet dolazi Vrsna Chocolates, proizvodnja ručno rađenih čokoladnih delicija.

Obuzetost svim osebujnim posebnostima čokolade proizvela je poticaj na vrsnost u svakom vidu proizvodnje. Čokoladne su tablice jedinstvene po svom sastavu, kompoziciji i izgledu; praline sadrže različite forme i boje; dok su fine čokoladne trufle kao potvrda na pomno praćeni postupak ručne izrade svake pojedine delicije.

Vrsna Chocolates donosi izrazitu finoću čokolade koja prolazi kroz ruke vrsnih majstora. Od trenutka kad plodovi kakaa napuste tropske dijelove svijeta kako bi postali čokolada, Vrsna Chocolates pokušava sačuvati ono najfinije što nudi svijet iz kojega kakao potječe. Stapajući okuse svijeta u Vrsna Chocolates krajnji cilj je dodati ono kvalitetno što nude plodovi Hrvatske te stvoriti jedinstvene delicije. Svaki čokoladni proizvod nastaje u pomno pripremljenoj proizvodnji gdje brižno osoblje s pažnjom lijeva, miješa, posipa, sprema i čuva čokoladu u svim njenim fazama i pripremama da postane Vrsna Čokolada.

Z

Visoka kvaliteta

Očuvanost svih svojstva od tropskih krajeva do stručnih poznavalaca čokolade.

Z

Hrvatski proizvod

Najfinija čokolada vrhunske kvalitete obogaćena sastojcima ovih krajeva.

Z

Ručna izrada

Punina okusa i prekrasan izgled čokolada proizišle iz prstiju vještih majstora.

Z

Najfinija čokolada

Pomno odabrane selekcije raznovrsnih čokolada svjetskoga glasa.

Naši partneri

Košarica