Opći uvjeti kupovine

OPĆI UVJETI KUPOVINE VRSNA d.o.o.

Opći uvjeti kupovine vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća ove uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe.
Prihvaćanje općih uvjeta kupovine kupac potvrđuje narudžbom artikala putem potpisane narudžbenice ili internetom.
Zadržavamo pravo na pogrešne navode. U slučaju pogreške mjerodavan je navod operatera. Cijena za jedinicu mjere je konačna cijena u kunama za jedan komad, a uključuje porez na dodanu vrijednost.

Sve slike na WebShopu su ilustrativne prirode. www.vrsna-chocolates.eu je u vlasništvu tvrtke VRSNA d.o.o.

Prodavatelj proizvoda je VRSNA d.o.o., Prelčeva 46, 10360 Zagreb-Sesvete, Hrvatska.

Kupac je svaki posjetitelj naše stranice www.vrsna-chocolates.eu koji se registrira i naruči barem jedan proizvod i dostavi nam tražene podatke ili naruči barem jedan proizvod putem potpisane narudžbenice iz kataloga ili drugih izvora.

Sve slike na WebShopu su ilustrativne prirode. www.vrsna-chocolates.eu ima pravo na njihovu izmjenu bez prethodne najave.


Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni na našoj stranici naručuju se putem weba. Minimalni iznos narudžbe u web shopu iznosi 16.00 € (120.55 kn) vrijednosti naručene robe. Cijena brze dostave iznosi 6.00 € (45.21 kn). Iznad 52.00 € (391.79 kn) vrijednosti naručene robe, dostava je besplatna. Trenutno preko web shopa zaprimamo narudžbe samo iz Republike Hrvatske. VRSNA d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. Ukoliko VRSNA d.o.o. nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode kontaktirat će kupca i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda i dogovora sa kupcem izvršit ćemo povrat novčanih sredstava


Dostava

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Troškove dostave snosi isključivo kupac. Za narudžbe iznad 52.00 € (391.79 kn) vrijednosti naručene robe, dostava je besplatna. VRSNA d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost vezano za dostavu proizvoda.


Načini plaćanja

Naše proizvode možete platiti na slijedeće načine:

  • gotovinskom uplatom putem opće uplatnice
  • internet bankarstva – po primljenoj uplati šaljemo proizvode na Vašu adresu.
  • Paypal online plaćanjem

Povrat robe

Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljini (internet trgovina) u roku od 14 dana.
Pravo na povrat proizvoda, koje kupac nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima u roku od 14 kalendarskih dana po primitku pošiljke.

Kupac je dužan snositi troškove, koji nastaju kod vraćanja predmeta nabave. O namjeri vraćanja kupac nas mora obavijestiti pismeno najkasnije u roku 14 (četrnaest) kalendarskih dana od primanja robe na kontaktni e-mail: info@vrsna-chocolates.eu

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim ako je unaprijed pismeno dogovoreno drugačije. Za nastale troškove zbog upotrebe van uvjeta poslovanja ne odgovaramo. Proizvodi moraju biti neupotrijebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži zapakirani. U prilogu mora biti kopija računa. Prodavač će izvršiti povrat cjelokupnog iznosa najkasnije u roku 14 dana od primitka robe na skladište.

U slučaju da niste zadovoljni našom uslugom, odnosno kvalitetom naših proizvoda, imate pravo prigovora u skladu sa čl.10 st.3, Zakona o zaštiti potrošača, „Narodne novine“ br. 41/2014. Obrazac prigovora možete preuzeti ovdje. Navedeni prigovor pošaljite putem pošte ili putem e--mail: info@vrsna-chocolates.eu

Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Povrat robe nije moguć u slučaju da je roba nakon preuzimanja već otpečaćena u skladu sa člankom 79. Zakona o zaštiti potrošača. Po članku 74. st. 1 Zakona o zaštiti potrošača „Narodne novine“ br. 41/2014.

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA SKLOPLJENOG NA DALJINU


Zaštita privatnosti

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno prilikom narudžbe pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala te ono najvažnije: za unaprjeđenje odnosa sa kupcima, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Potpisom na narudžbenici, narudžbom putem weba, narudžbom putem e-maila ili gotovinskom uplatom unaprijed dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u navedene svrhe.


Suglasnost

Kupac je suglasan da mu se tvrtka VRSNA d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo ukoliko ustreba poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko više ne želite primati naše materijale dovoljna je pismena obavijest putem e-maila.

Za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka možete se obratiti na e-mail: info@vrsna-chocolates.eu. VRSNA d.o.o. jamči da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodne izričite privole kupaca. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.


Tečaj konverzije

1 € = 7,53450 kn


Opći uvjeti kupovine odnose se samo na tvrtku VRSNA d.o.o. Stranica “opći uvjeti kupovine” služi jednostavnijem usmjeravanju korisnika ka sigurnoj kupnji.

Košarica