fbpx

Ruby Original

Ruby čokolada: “Original”

30.00 kn

4. tip čokolade

Nakon tamne, mliječne i bijele, Ruby čokolada posljednja u nizu tipova čokolada. Svojom osebujnom bojom koja podsjeća na boju dragog kamena rubina, oblikom i okusom osvaja na prvi pogled. Kroz čokoladnu teksturu osjeća se prisutnost citričnog i grožđastog okusa.

Razlog posebnog okusa Ruby čokolade je u posebnom postupku obrade kakao sjemena na putu iz Brazila, Ekvadora i Obale Bjelokosti, kroz fermentaciju i sušenje čuva se sve ono što kakao u prirodi posjeduje. Ono što Ruby čini posebnom naspram tamne, mliječne i bijele čokolade je ta neočekivana rozo-crvena boja. Kakao je kao tropsko voće izrazito crvenih i roskastih boja te se ista boja pretače i na same sjemenke kakaa. Ova je čokolada s pravom nazvana čokoladom modernog doba te čokoladom milenijalaca.

Dodatne informacije

Težina 72 g

Deklaracija proizvoda

Sastojci: : šećer, kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: soja lecitin; kiselina: limunska kiselina; prirodna aroma vanilije. Kakaovih dijelova min. 47%. Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri 12-20°C.

Zemlja podrijetla: EU

Prosječne hranjive vrijednosti u 100 g proizvoda:
energija: 2349 kJ / 563 kcal, masti: 35,9 g, od kojih zasićene masne kiseline: 21,5 g, ugljikohidrati: 49,5 g, od kojih šećeri: 48,5 g, vlakna: 0,7 g, bjelančevine: 9,3 g, sol: 0,27 g

Košarica